DANIEL NILSSON

VEM ÄR AFFÄRSMANNEN DANIEL?

Jag har över 15 års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning med fokus på digitala affärer. Driver idag ett företag inom avancerad dataanalys och digital marknadsföring. Tidigare arbetat som VD, försäljningschef och marknadschef inom flertalet entreprenörsdrivna företag. Har utbildning från bl.a. Harvard Business School och är mentor genom Almi.

HUR KAN JUST DU HJÄLPA SPÄNNANDE FÖRETAG?

Min styrka ligger inom affärsutveckling och strategi med fokus på försäljning och marknadsföring. Jag har god kunskap om digital marknadsföring och hur du syr ihop olika digitala kanaler för att nå bästa möjliga resultat. Jag är även duktig på att utifrån kundernas behov paketera ihop attraktiva lösningar.

VAD I LIVET GÖR DIG RIKTIGT LYCKLIG?

Tycker entreprenörskap och affärsutveckling är bland det roligaste som finns. Att få utvecklas och att få hjälpa andra är något som ger mig otroligt mycket glädje och energi. Har alltid mycket omkring mig och vid sidan av mitt företag och Västerås Tech Invest är jag bl.a. mentor på Almi och har även precis avslutat en kurs i Disruptive Strategy på Harvard Business School. Jag har ett stort friluftsintresse och även stort intresse för vin o mat vilket lett till att jag är utbildad sommelier.

VAD UPPSKATTAR MÄNNISKOR som du jobbat med mest hos dig?

Min kreativitet och min förmåga att sätta mig in i andras situationer. Jag är en lagspelare som gärna motiverar och inspirerar, samtidigt som jag även har ett kritiskt öga och ifrågasätter. Jag vill alltid utveckla och förbättra saker runtomkring mig.