LENNART ENGVALL

VEM ÄR AFFÄRSMANNEN LENNART?

Jag heter Lennart Engvall och driver ett antal företag i tjänstesektorn. Mitt guldkorn är Engvall Security AB som levererar kvalificerade konsulttjänster inom IT-säkerhet. Jag har en bakgrund som officer och har bland annat varit med och transformerat Fallskärmsjägarskolan till ett modern specialförband där jag verkade som operationschef. Vidare har jag jobbat som operationskoordinator på kontraspionaget vid militära underrättelse- och säkerhetstjänsten MUST.

HUR KAN JUST DU HJÄLPA SPÄNNANDE FÖRETAG?

Att utveckla slimmade och högeffektiva verksamheter är en förutsättning för goda förtjänster och mitt ledarskap präglas av den insikten. Mina största tillgångar för de bolag jag engagerar mig i är min förmåga att se skogen för alla träd, bygga lag, leda och fördela samt att utveckla strategi och precisera målbilder.

VAD I LIVET GÖR DIG RIKTIGT LYCKLIG?

När jag inte arbetar umgås jag med mina barn och min sambo. Skidåkning på alla ledder på vintern, fotboll och golf på sommaren. Fjällstuga och Mälarpärla tar också tid sin beskärda del av den vakna tiden.

VAD UPPSKATTAR MÄNNISKOR som du jobbat med mest hos dig?

Min förmåga att delegera ansvar med uppgifter och få folk att växa med sina ansvar är tillsammans med min öppenhet och förmåga att vara extremt tydlig det som mina anställda medarbetare och partners uppskattar mest.