Michael Siljö

VEM ÄR AFFÄRSMANNEN MICHAEL?

Erfaren entreprenör inom IT med tidigare bakgrund från seniora roller inom företagsledning och sales and marketing. Har byggt upp en IT verksamhet beståeende av 5 bolag i en koncernstruktur, där vi har såväl projektorganisation, konsultverksamhet och utveckling av mjukvara. Idag arbetar jag strategiskt med utveckling av vår totala affär samt sitter som styrelseordförande i ägarbolaget och 3 av verksamhetsbolagen.

HUR KAN JUST DU HJÄLPA SPÄNNANDE FÖRETAG?

Har en bred erfarenhet från sälj och marknad där verksamhetsförståelse och affärsutveckling har varit stora drivkrafter. Jag har byggt upp modeller för hur du skalar upp din verksamhet från att vara start-up till en fullskalig verksamhet. Stor förmåga att identifiera möjligheter för snabb tillväxt med en kalkylerad risk. Ser möjligheterna i individ/kompetens.

VAD I LIVET GÖR DIG RIKTIGT LYCKLIG?

Hav och sjö ger mig maximal avkoppling, inbiten seglare som nu njuter av motorbåt, känslan av att angöra en naturhamn, tillreda en en härlig måltid med anpassat vin till har en hög njutningsfaktor. Värderar familj och vänner högt men har också behov av att måna av egen kvalitetstid, behöver inte vara avancerat utan fokus på kvalitet. Sover extra gott på nätterna gör jag när verksamheten mår bra, alla håller sin budget och det finns pengar i kassan för fortsatt expansion.

VAD UPPSKATTAR MÄNNISKOR som du jobbat med mest hos dig?

Jag är snäll, rak och brutalt ärlig. Försöker att agera okomplicerat samtidigt som jag har sinne för detaljer. Bred allmänbildning vilket ger en hög social kompetens. Anses av andra att vara en tillgång i deras nätverk.